fbpx

Hoe iPhone kopen met ecocheques?

Kan je de allerlaatste iPhone betalen met ecocheques? Het is een vaak gestelde vraag als het gaat over de producten die je kan kopen met eco cheques. De cheques zijn in het leven geroepen als extra legaal voordeel bovenop je loon om “energiezuinige producten” mee aan te kopen. Producten die het huishouden energiezuiniger maken zoals bijvoorbeeld vaatwassers, thermostaten, koelkasten,… Maar ook bepaalde televisies die het A+energielabel dragen kunnen met ecocheques betaald worden. Maar wat met smartphones en meer bepaald iPhones?

Wat met iPhones en ecocheques?

Jammer genoeg vallen iPhone (nog?) niet onder de categorie “energiezuinige producten”. Dus je ecocheques gebruiken voor een iphone van Apple gaat helaas niet.

We konden het niet laten en zijn zelf op onderzoek gegaan. We hebben de grootste webshops onderzocht of er echt geen enkele iPhone met echocheques kan aangekocht worden. Dit is het resultaat:

Conclusie

Je kan heel veel iPhones online kopen (aan toch wel sterk uiteenlopende prijzen!) maar nergens kan je er je ecocheques voor gebruiken.

Gelukkig zijn er wel een heleboel andere producten waaraan je de cheques kan besteden. We hebben trouwens een handige lijst gemaakt met alle winkels waar je terecht kan met je ecocheques.

BEKIJK LIJST MET WINKELS >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *