fbpx

Hoe PDF omzetten naar ppt?

Hoe kan ik een PDF omzetten naar een ppt of Microsoft powerpoint bestand? Met de standaard gratis software van Adobe (de Adobe Reader) is de helaas niet mogelijk. De software noemt niet voor niets Reader en buiten wat markeren en ondertekenen zit je met Adobe Reader beperkt in je mogelijkheden.

Om met Adobe zelf een PDF om te zetten naar een ppt document dan dien je de versie Adobe Acrobat Pro aan te schaffen. Dit is een betalende software maar je kan eerst het eerst een weeklang gratis uittesten om te zien of het iets is voor jou. Tijdens die week heb je de mogelijkheid om alle functies van Adobe Acrobat Pro te testen. Handig! Zeker als je eenmalig een PDF document wilt omzetten dan kan je hier de Pro versie downloaden, het document converteren naar ppt en nadien de proefversie opzeggen.

ADOBE ACROBAT PRO GRATIS TESTEN >

GRATIS PDF omzetten naar PPT?

Wil je liever geen software van Adobe gaan downloaden voor het eenmalig omzetten van PDF naar ppt dan kan je ook gebruiken maken van een diverse website die voor jou de conversie maken van pdf naar ppt.

Ik zelf navigeer standaard naar smallpdf.com. Hiermee kan je alles doen wat je ook met de Acrobat Pro versie kan maar dan gratis: pdf’s splitsen, samenvoegen, bewerken, opslaan als JPG, omzetten naar andere bestandsindelingen,…

Waar zit dan het addertje? Het is beperkt in aantal handelingen per dag. Maar als je het omzetten niet vaak moet uitvoeren dan zijn deze website zeker een optie. Moet je dagdagelijks PDF bestanden gaan omzetten naar ppt of andere bestandsindelingen dan raden we aan om Adobe Acrobat Pro te downloaden. Dan kan je op de snelste én beste manier de conversie maken van al je PDF bestanden.

ADOBE ACROBAT PRO GRATIS TESTEN >

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *