fbpx

Hoe je eigen welzijn in handen nemen?

Enkele maanden geleden begon mijn partner (Wendy) haar persoonlijke ontdekkingsreis richting welzijn met de online cursus ‘NEI Level 1’ van het Energetisch Huis. Wat dreef haar? De wens om niet alleen haar eigen gezondheid te beïnvloeden, maar ook die van mij en onze kinderen. De resultaten hebben ons enorm positief verrast en daarom dat het zeker de moeite waard is om ook hierover een hoedoen-artikel te schrijven.

Een eerste waardevolle les die Wendy graag meegeeft, is het belang van harmonieuze samenwerking tussen onze linker- en rechterhersenhelft. Wanneer deze samenwerking hapert, blijven emoties onverwerkt en kunnen ze zich fysiek manifesteren als spanning. De cursus die ze volgde biedt praktische oefeningen om deze balans te herstellen en emotionele blokkades te doorbreken. Stap nummer 1 naar een verhoogd en verbeterd welzijn!

Wat omvat deze NEI-opleiding?

De reikwijdte van ‘NEI Level 1’ gaat echter verder. Het omvat inzichten uit de Chinese geneeskunde, de principes van de orgaanklok en behandelt angsten, saboteurs en belemmerende overtuigingen. Daarnaast verwerf je praktische vaardigheden, zoals het reinigen van je energieveld en het identificeren van mogelijke vitaminedeficiënties. Deze kennis is niet alleen van waarde voor je eigen leven, maar ook voor dat van je partner, kinderen, en anderen in je omgeving. Ik ben er dus zelf (als testpersoon van mijn vrouw) enorm wel bij gevaren!

Deze reis is niet enkel gericht op het verbeteren van je mentale en emotionele welzijn; ‘NEI Level 1’ reikt ook handvatten aan voor het aanpakken van fysieke ongemakken. Door de emotionele blokkades die aan de basis van deze klachten liggen op te sporen, kun je je fysieke welzijn aanzienlijk verbeteren, zelfs klachten verminderen of elimineren. Het gebruik van de biotensor stelt je in staat om contact te maken met je onderbewuste en jezelf diepgaand te begrijpen.

Als voorbeeld geef ik graag mee dat Wendy mij behandeld had op mijn steunzolen. Klinkt heel bizar maar kort samengevat komt het erop neer dat ik na ongeveer 20 jaar dragen van steunzolen van de ene dag op de andere geen zolen meer nodig had. Eindelijk verlost!

Ook voor kinderen, partner, …

Deze kennis is niet alleen voor persoonlijk gebruik, maar kan ook ten goede komen aan anderen. Als ouders van twee jonge kinderen, hebben we waardevolle inzichten verkregen in wat er zich in hun hoofdjes afspeelt. En dit kan helpen bij het loslaten van emoties en angsten. Bij onze kindjes hebben we dit al een paar keer toegepast en ook hier zijn de resultaten geweldig. Al is het maar om even wat energie toe te voegen na een dagje school. Of net af te voeren als het negatieve energie betreft…

Voor mijn partner heeft ‘NEI Level 1’ het meest geholpen bij het begrijpen en hanteren van mijn hooggevoeligheid. Ze leerde dat hooggevoeligheid niet inherent is, maar eerder het resultaat van specifieke levenservaringen. Wat ooit als een last werd ervaren, heeft ze succesvol getransformeerd tot hoogsensitiviteit, en dat heeft haar leven aanzienlijk verbeterd.

Haar enthousiasme over de impact van ‘NEI Level 1’ heeft er toe geleid dat ze deze kennis nu toepast in haar holistische praktijk (Jouw Mojo). De technieken en inzichten hebben haar dienstverlening naar een hoger niveau getild. En ze is ervan overtuigd dat deze ook jouw leven positief kunnen veranderen. En dat kan ik enkel bevestigen!

Voel je aangesproken door ‘NEI Level 1’ en de opleiding van het Energetisch Huis? Klik dan hier voor meer informatie op hun website.

En als kers op de taart, kun je via deze speciale link zelfs €250 korting ontvangen op de opleiding die ik met veel succes heb gevolgd: korting opleiding.

Heb je hierover nog vragen, stel ze gerust in de comments hieronder.

Energetische groeten,
Wendy & Nick

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *