fbpx

Hoe kan je Snaps vanop je pc of Mac openen?

Snapchat is een populaire app die voornamelijk gericht is op het delen van foto’s en video’s met vrienden. De app is voornamelijk bedoeld voor gebruik op mobiele apparaten, maar het is ook mogelijk om Snapchat op je pc of Mac te gebruiken via Snapchat for Web. Hieronder tonen we hoe je Snapchat op je pc of Mac kan gebruiken:

Stap 1: Ga naar de Snapchat-website

Open je webbrowser en ga naar de Snapchat-website (www.snapchat.com). Je ziet nu een pagina waar je je kunt aanmelden voor Snapchat of je kunt aanmelden als je al een account hebt.

Stap 2: Log in op je account

Als je al een Snapchat-account hebt, log dan in met je gebruikersnaam, emailadres of telefoonnummer.

Stap 3: bevestigen

Je moet nu bevestigen dat jij het bent die probeert in te loggen. Open dus de Snapchat-app op je telefoon en bevestigen maar!

Stap 4: Gebruik Snapchat for Web

Nu je bent ingelogd en je account hebt gekoppeld, kun je Snapchat for Web gebruiken om foto’s en video’s te delen, vrienden toe te voegen en verhalen te bekijken.

Snapchat for Web is een handige manier om toegang te krijgen tot je Snapchat-account via een webbrowser, zonder dat je hiervoor extra programma’s hoeft te downloaden.

Veel plezier met het snappen op je pc of Mac! En laat hieronder in de comments weten wat jij vindt van deze functie!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *