fbpx

Hoe je sloopauto verkopen via OSW?

Heb je een auto-ongeval gehad en wil je graag zo snel mogelijk af van je autowrak? Dan kan je je sloopauto best verkopen via een professioneel verkoopplatform, zoals OSW. Dit Nederlandse bedrijf plaatst een advertentie, onderhandelt én verkoopt in jouw plaats. Na een simpele aanmelding van je autowrak, hoef jij in principe niets meer te doen en word je volledig ontzorgd, van a tot z! OSW is trouwens niet enkel in Nederland operationeel maar ook in België.

Verkopen zonder kopzorgen

Een ongeval brengt sowieso al genoeg problemen met zich mee, zij het financieel, lichamelijk of praktisch. Wat je dan achteraf niet wil is je ook nog eens zorgen maken over de verkoop van je autowrak. Schakel daarom een expert als OSW in. Via dit online platform kan jij makkelijk, veilig en efficiënt je wrak verkopen.

Erkende aangesloten bedrijven

OSW werkt enkel samen met erkende aangesloten bedrijven. Hierdoor verlopen de prijsonderhandelingen op een transparante manier. Je kan rekenen op realistische en eerlijke biedingen. De overeengekomen verkoopprijs wordt digitaal overgemaakt op jouw rekening, nog voor je autowrak wordt opgehaald.

Hoe kan ik mijn autowrak verkopen?

Wanneer je met OSW samenwerkt, is dat simpel! Je meldt je sloopauto gratis aan (zonder keuring) en wordt gecontacteerd door een occasion makelaar met de vraag om aanvullende informatie over je sloopauto. Een gedetailleerdere advertentie zorgt namelijk voor een betere prijs. Je ontvangt vervolgens binnen de 2 uur een vrijblijvend bod. Ga je niet akkoord met dit bod, dan ben je uiteraard niet verplicht je sloopauto te verkopen. Accepteer je het bod wel? Dan wordt de auto gratis opgehaald en gevrijwaard.

Afbraakauto verkopen

Gratis ophaaldienst

Indien je een auto-ongeval hebt gehad, is de kans bestaande dat je wagen niet meer rijdt en dat hij bijgevolg getakeld zal moeten worden. Bij OSW is dat al een kopzorg minder. Dit Nederlandse verkoopplatform heeft namelijk een gratis ophaaldienst in heel Nederland.

Kan ik mijn sloopauto gratis verkopen?

Ja! OSW rekent geen kosten aan voor het plaatsen van de advertentie, noch voor de verkoop van jouw autowrak. Verkopers genieten met andere woorden van een kosteloze en vrijblijvende service. Hoe het verkoopmodel van OSW dan precies werkt? De erkende aangesloten bedrijven waarmee zij samenwerken, betalen een beperkte bijdrage om de aanbiedingen te kunnen zien en te kunnen bieden op advertenties die hen interesseren. Op deze manier kan OSW ervoor zorgen dat zij een gratis dienstverlening kunnen aanbieden aan de verkopers van auto’s, autowrakken, caravans …

Bron: OSW.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *