fbpx

Hoe privé berichten Instagram verwijderen?

Hoe privé berichten Instagram verwijderen? Met Instagram kan je niet enkel berichten posten op je tijdlijn. Je kan ook privéberichten of chatberichten sturen naar 1 of meerdere vrienden tegelijkertijd. Zo kan enkel de ontvanger het bericht zien en niemand anders van je volgers. Handig als je iets in het geheim wilt delen waar niemand anders zaken mee heeft. Soms kan het dan ook wel eens nodig zijn om deze privéberichten op te kuisen en te wissen. We tonen hieronder hoe je dit moet doen aan de hand van 4 eenvoudige stappen.

STAP 1

Open Instagram 🙂 en ga naar prive berichten. Dit doe je door rechtsboven te tikken op het “papieren vliegertje”.

STAP 2

Kies het gesprek dat je wilt verwijderen door te swipen van rechts naar links. Je ziet nu dat er twee opties zichtbaar worden: stoppen en verwijderen. Stoppen betekent dat je dit gesprek niet meer wilt volgen maar niet verwijderen. Verwijderen betekent uiteraard dat het gesprek uit je overzicht zal verdwijnen.

Opmerking: afhankelijk van je smartphone kan swipen niet werken. Hiervoor moet je even het in het overzicht het gesprek ingedrukt houden (2seconden). Je krijgt dan een menu te zien waarin je het gesprek kan verwijderen.

STAP 3

Er wordt nog eens ter bevestiging gevraagd of je het gesprek wilt verwijderen. Je ziet nu ook dat het gesprek bij jou zal verdwijnen maar dat het niet verwijderd is uit het postvak van anderen.

STAP 4

Het privébericht (of chatbericht) is verwijderd. Ik ben ijverig geweest en heb momenteel geen berichten meer in mijn postvak staan. Hopelijk krijg ik snel enkele berichten 😉

TIP: zit je vaak op Instagram?

Zorg er dan voor dat je een mobiel abonnement hebt van Orange (Tempo Giga) en Mobile Vikings. Bij hen krijg je heel veel mobiele data aan een voordelig tarief. Bij Mobile Vikings heb je bijvoorbeeld voor amper 29 Euro onbeperkte data. Onbeperkt Instagram checken dus met dit abonnement!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

13 gedachten over “Hoe privé berichten Instagram verwijderen?”

    1. Nick Van Ranst

      Dat is niet het geval, verwijderd = verwijderd. Dus best eerst nadenken voor je de berichten verwijdert 😉

  1. Een verwijderd bericht staat terug tussen mijn chat en kan dit niet meer verwijderen . Staat steeds bericht kan niet verwijderd worden probeer later opnieuw .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *