fbpx

Hoe krijg ik meer films op Netflix?

Netflix is een superhandige manier om films en series te bekijken. De veel gehoorde klacht is echter dat het aanbod van films niet uitgebreid genoeg is. Het is geweten dat dit aanbod films verschilt per land wat te maken heeft met de uitzendrechten. Zo heb je bijvoorbeeld in Amerika een veel ruimer aanbod aan films en series. Er zijn manieren om dit te omzeilen maar dan worden de voorwaarden niet gerespecteerd. Probeer je de zogenaamde regiobeperking te omzeilen dan zou Netflix je tegenwoordig je kunnen blokkeren.

Je kan het aanbod in België wel (legaal) verruimen. Dit komt omdat Netflix niet standaard alle films toont die je in België kan bekijken. Zo kan het zijn dat je vriend een toegang heeft tot andere films dan jij. Om ook deze films en series te kunnen bekijken bestaat een trucje en dat zonder de gebruikersvoorwaarden te schenden.

Alles heeft te maken met de taalinstellingen. Aangezien we in België met verschillende officiële talen zitten, kan Netflix er niet voor zorgen dat alle series van de correcte ondertitels voorzien worden. Staat Netflix ingesteld in het Nederlands dan zal je ook enkel films te zien krijgen die beschikken over Nederlandstalige ondertitels. Zo misloop je natuurlijk heel veel films en series. Verander je bij instellingen je taal naar “English” dan ga je automatisch beschikken over meer films en series. Houd er dan wel rekening mee dat deze films en series niet beschikken over Nederlandstalige ondertitels. We tonen hieronder hoe je de taal kan wijzigen:

stap 1: ga naar Netflix.com

aanbod-netflix-verruimen-stap-1

stap 2: inloggen

aanbod-netflix-verruimen-stap-2

stap 3: kies je profiel

aanbod-netflix-verruimen-stap-3

stap 4: kies mijn account

aanbod-netflix-verruimen-stap-4

stap 5: ga naar “taal”

aanbod-netflix-verruimen-stap-5

stap 6: verander je taal

aanbod-netflix-verruimen-stap-6

Veel kijkplezier! 🙂

 

 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *