fbpx

Hoe kun je live wedden op betFIRST?

Live wedden is een unieke vorm van online weddenschappen, omdat je tijdens de wedstrijd in real-time nog inzetten kunt plaatsen. Het verschilt dus van traditioneel wedden, waarbij je van tevoren je weddenschappen moet plaatsen. Diverse bookmakers, zoals betFIRST, bieden echter ook live wedden aan. Dit betekent dat je tijdens het sportevenement van je keuze je weddenschappen ‘live’ kunt afsluiten. Je krijgt voortdurend bijgewerkte live odds. De bookmaker heeft namelijk dezelfde toegang tot recente ontwikkelingen binnen de wedstrijd en kan hierop inspelen. Dit maakt live wedden extra interessant voor liefhebbers van deze vorm van weddenschappen.

Stap 1: Maak een account aan

Om te beginnen met live wedden op betFIRST, heb je een account nodig. Als je nog geen account hebt, kun je dit op elk gewenst moment doen. Het aanmaken van een account is gratis en spreekt eigenlijk voor zich. Je moet een formulier invullen met je persoonlijke gegevens zoals je naam, e-mail adres, nationaliteit en rijksregisternummer. Vervolgens kun je geld op je account storten zodat je inderdaad weddenschappen kunt gaan plaatsen. Zodra je account in orde is en je digitale portemonnee gevuld is, kun je een sport kiezen waarop je wilt inzetten.

Stap 2: Kies een sport om op te live wedden

Er zijn verschillende sporten om uit te kiezen, zoals voetbal, tennis, basketbal, honkbal, volleybal, darten en snooker. Je vindt al deze sporten in de speciale sectie voor Live Wedden. Daar worden alle lopende evenementen en wedstrijden getoond waarop je live kunt wedden. Je hebt hier toegang tot het live schema met de actuele wedstrijden van die dag, evenals de live scores van wedstrijden die momenteel bezig zijn of kortgeleden zijn afgelopen.

Stap 3: Plaats je weddenschappen in real-time

Wanneer je klaar bent om je inzet te plaatsen, klik je op de wedstrijd van je keuze. Via de overzichtelijke scorekaart kun je je inzet plaatsen en je wedbriefje digitaal indienen. BetFIRST biedt ook andere handige informatie, zoals de resterende speeltijd en de huidige stand van de wedstrijd. Live wedden stelt je in staat om je weddenschappen in real-time aan te passen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je vindt dat de quoteringen voor een bepaald team te hoog zijn voor aanvang van de wedstrijd, maar je nog steeds een weddenschap wilt plaatsen. Stel je voor dat Chelsea tegen Arsenal speelt, Arsenal scoort vroeg in de wedstrijd, maar je hebt het gevoel dat Chelsea uiteindelijk zal winnen. Dan kun je een live weddenschap plaatsen en mogelijk profiteren van gunstigere quoteringen naarmate de wedstrijd vordert.

Stap 4: Houd statistieken in de gaten

Een andere handige sectie op de website van betFIRST is de statistieken. Hier vind je per sport verschillende gegevens die je kunnen helpen bij het onderzoeken van bepaalde teams. Denk aan het aantal gewonnen, verloren of gelijk gespeelde wedstrijden voor een specifiek team. Deze statistieken kunnen van onschatbare waarde zijn bij het maken van weloverwogen weddenschappen. Door de prestaties van de teams goed te analyseren, kun je beter inschatten welk team meer kans heeft om te winnen.

Laatste tips:

Houd het hoofd koel en speel alleen met geld dat je kunt missen: Live wedden kan spannend zijn, maar het is essentieel om verantwoord te blijven gokken. Zet alleen geld in dat je kunt missen, en laat je niet meeslepen door impulsieve beslissingen. Blijf ook trouw aan je strategie en laat je niet leiden door emoties. Het is verleidelijk om te reageren op snelle veranderingen in de wedstrijd, maar het is belangrijk om vast te houden aan je oorspronkelijke strategie. Emoties kunnen je oordeel vertroebelen en leiden tot ondoordachte weddenschappen, wat vaak niet gunstig uitpakt.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *