fbpx

Hoe Snapchat foto opslaan?

Heb je zelf een leuke foto of video gemaakt met Snapchat die je naar je vrienden wilt doorsturen dan kan je deze snap eenvoudig opslaan en bewaren. Zo kan je deze later nog eens gebruiken of bijhouden om langer dan 10 seconden te kunnen bekijken. We tonen hieronder hoe je een een foto (of video) op Snapchat kan opslaan. Het voorbeeld is uitgewerkt met een iPhone.

Stap 1: ga naar Snapchat

Open Snapchat op je iPhone en neem een foto die je wilt doorsturen.

Stap 2: opslaan foto

Als je een foto genomen hebt, dan duw je links onderaan op het icoontje naast de seconden. Dit is het icoontje waarmee je je snap kan opslaan.

Stap 3: foto wordt bewaard

Je ziet nu dat je foto wordt opgeslagen naar je galerij. Deze boodschap verdwijnt van zodra de foto bewaard is. Je kan nu je snap doorsturen naar je vrienden én je hebt je snap bewaard op je iPhone.

Stap 4 & 5: foto bekijken

De opgeslagen foto vind je terug in de foto-app op je iPhone. Zowel op je filmrol als in het aparte album van Snapchat. Er wordt dus een nieuw album toegevoegd voor je Snapchat foto’s. Dit gebeurt automatisch en hoef je niet zelf aan te maken.

snapchat-foto-opslaan

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *