fbpx

Hoe Emoticons bij Snapchat gebruiken?

Bij het versturen van je foto op Snapchat kan je niet enkel tekst toevoegen maar ook smileys en emoticons. De emoticons zijn geen onderdeel van Snapchat zelf maar dien je als app te installeren op je smartphone. In dit voorbeeld tonen we hoe je dergelijke emoticons-app moet installeren en hoe je nadien een smiley kan toevoegen aan je Snapchat.

Stap 1: download Emoji app

Download een Emoji app op je iPhone. Je hebt een tiental mogelijkheden waarvan de meeste gratis zijn. In dit voorbeeld werd de eerste Emoji-app in de lijst van AppStore gebruikt. De app moet enkel geïnstalleerd worden. Je hoeft deze niet te openen om te kunnen gebruiken.

Stap 2-3-4: ga naar instellingen < algemeen < toetsenbord

Om emoticons te kunnen gebruiken op je iPhone moet je deze als een toetsenbord toevoegen. Dit doe je als volgt: ga vervolgens naar “Instellingen” < "Algemeen" < "Toetsenbord".

Stap 5-6-7-8: voeg Emoji toetsenbord toe

Tik nu verder op “Toetsenborden” en voeg een toetsenbord toe. Het Emoji toetsenbord zit in de lijst van de verschillende talen. Je zal dus even moeten vegen naar beneden. Selecteer Emoji en dit zal vervolgens worden toegevoegd aan de geselecteerde toetsenborden.

Stap 9-10 : gebruik nu emoticons op Snapchat

Als het toetsenbord is geselecteerd op je iPhone, kan je emoticons beginnen toevoegen bij je Snapchats. Om smileys te gebruiken tik je op de smiley (logisch toch?) die is toegevoegd aan je toetsenbord onderaan. Je kan nu smileys naar hartelust gebruiken. Veel plezier!

emoticons-snapchat

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *