fbpx

Hoe Snapchat geschiedenis en gesprekken verwijderen?

Hoe Snapchat geschiedenis en gesprekken verwijderen? Ik denk dat iedereen zich wel eens in de situatie zat waarin je graag je geschiedenis zou verwijderen. Een aantal of alle gesprekken in je Snapchat overzicht verwijderen? Geen probleem, beide opties zijn mogelijk. Zowel het verwijderen van snaps van bepaalde vrienden als alle snaps in 1 keer. We tonen hieronder in enkele eenvoudige stappen hoe je je Snapchat geschiedenis kan wissen.

Stap 1: ga naar Snapchat

Open Snapchat op je iPhone.

Stap 2: ga naar instellingen

De instellingen van Snapchat zitten achter het icoontje in de vorm van een tandwiel (rechtsboven). Tik hierop.

Stap 3: account handelingen

Veeg volledig naar beneden tot je “account handelingen” ziet. Hieronder valt de functie “gesprekken wissen”. Tik hierop.

Stap 4: gesprekken verwijderen

Je ziet nu alle gesprekken uit je overzicht staan (in dit voorbeeld zijn er dat 2). Je hebt nu twee mogelijkheden: ofwel verwijder je ze allemaal (tik rechtsboven op “alles wissen”) of verwijder enkel de gesprekken die je wilt verwijderen. Dit doe je door op het kruisje rechts van het gesprek te tikken.

Stap 5: wissen bevestigen

Bij het wissen wordt er door Snapchat om een bevestiging gevraagd. Als je zeker bent dat je de snap wilt verwijderen dan tik je op wissen. Je kan ook op “wissen en niet meer vragen” tikken. Dan krijg je deze vraag niet meer te zien bij een volgende keer dat je gesprekken wilt verwijderen.

Stap 6: leeg overzicht

Als je nu terug naar je overzicht gaat, zie je dat er in dit geval nog maar 1 gesprek staat. De rest is gewist.

Tip: Zit je vaak op Snapchat?

Bij datakampioenen Mobile Vikings en Orange vind je voordelige abonnementen met heel wat mobiele data in. Zo kan je zorgeloos Snapchatten zonder dat je op het einde van de maand voor onaangename verrassingen komt te staan 😉

snapchat-geshiedenis-verwijderen

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

19 gedachten over “Hoe Snapchat geschiedenis en gesprekken verwijderen?”

 1. Beste
  Ik zit met een probleem ik had graag mijn verstuurde berichten verwijderd in mijn conversatie maar telkens als ik mijn gesprekken verwijder en ik een nieuwe snap krijg van het persoon komt het heel conversatie terug help wat nu ?

  Alvast bedankt

   1. jammer genoeg ga ik daar niet mee akkoord !
    die chats moeten echt wel volledig en definitief verwijderd kunnen worden ! wij hebben die erop gezet, WIJ halen die eraf snapchat like of ni like, wij beslissen da !
    * ZEEEEEER ontevreden over snap !!!! *

     1. ik heb snapchat de rug toegekeerd en al mijn vrienden verwittigd en dat uitgelegd ! die chats zijn bezit van ONS niet van snapchat ! wij moeten te allen tijde de mogelijkheid hebben chats te verwijderen, definitief !
      weet u in mijn geval waarom? omdat degene die mij in september met twee maten thuis overvallen heeft steeds weer te voorschijn kwam met zijn chats ! en DAT.WIL.IK.NIET. aanpassen dus !

   2. Normaal verdwijnt het wel helemaal bij mij is het altijd helemaal weg. Het kan zijn dat je chat staat opgeslagen. Dit heb je gedaan door de chatberichten langer in te duwen en daardoor komen ze op een donkerdere achtergrond te staan en blijven ze behouden ookal wis je het gesprek. Door nog een keer eventjes je bericht in te houden moet je normaal aan de linkerkant zien dat er komt ‘niet opgeslagen’ en als je het dan verwijdert moet het normaal weg zijn en niet opnieuw terugkomen.

  1. Ik heb precies het zelfde ik heb helaas het zelfde probleem, ik wist niet dat het zo werkte. Ik dacht dat het juist het mooie van snapchat was dat alles makkelijk te verwijderen valt. Helaas het tegendeel

 2. Ja het is wel heel raar dat je niet echt een gesprek kan verwijderen . Dus inderdaad wanneer je verwijdert en weer een bericht krijgt dat je dan toch weer het hele gesprek erop ziet staan .dat moet gefikst worden

 3. Ik heb op gesprek verwijderen geklikt alleen als ik terug ga naar de persoon waar ik het gesprek van heb gewist staat het er weer.. kan ik dit helemaal verwijderen?

 4. Beste Nick,
  Wat als ik iemand toevoegde als vriend, hem of haar een bericht zond,
  maar hij / zij dit nog niet las.
  Is er een manier om dit te verwijderen,
  of enkel account deleten?
  Groeten

 5. Als je naar instellingen gaat en dan naar gesprekken verwijderen. Wat betekenen die datums die onder iedere naam staan?

 6. Ik heb screens gestuurt op snapchat naar iemand maar ik wil de nu verwijderen maar dat gaat niet ook al druk ik op chat wissen dat gaat niet hoe ik denken dat snapchat het zelf heeft opgeslagen maar ik druk op niet opslaan en daarna wissen blijven die er nog steeds hoe gaat dit weg ? HELP AUB

 7. Ik ben ook op zoek naar een manier om de opgeslagen snaps bij anderen te verwijderen. Ik wwet wel dat als iemand mij zou blokkeren of verwijderen ala vriend dat dan bij mij het gesprek ook verdwijnt.

  Is dit misschien een oplossing?

 8. Hoi , ik wil een snapchat vriend verwijderen maar ik wil ook dat hij/zij niet meer op ons gesprek kan? Dus de opgeslagen dingen niet meer kan zien.. is dat mogelijk?

 9. Als ik een snap verstuur zie ik ‘recenten’ staan, dit zijn ook snap accounts die ik allang verwijderd heb. Hoe kan ik deze lijst leegmaken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *