fbpx

Hoe Snapchat opnieuw afspelen?

Met Snapchat kan je foto’s of video’s bekijken die je vrienden je doorsturen. Je moet wel de nodige aandacht opbrengen bij het bekijken ervan want je kan ze slechts voor enkele seconden (bepaald door de verzender) zien en dit amper 1x.

Heb je niet goed gekeken of was de snap veel te snel voorbij dan krijg je echter van Snapchat nog de kans om de snap opnieuw af te spelen. Hoe het opnieuw afspelen in zijn werk gaat, leggen we hieronder uit (aan de hand van Snapchat op een iPhone).

Opnieuw afspelen in de praktijk

Heb je een snap ontvangen die je opnieuw wilt afspelen, dan krijg je net na het bekijken ervan volgende melding: “Vasthouden voor opnieuw afspelen”. Als je dit doet krijg je een pop-upvenster met daarin de vraag of je de snap opnieuw wilt afspelen.

Zoals je kan zien, is het opnieuw afspelen slechts 1x per dag mogelijk. Je kan dus elke nieuwe snap eigenlijk tweemaal bekijken. Let op, het opnieuw afspelen is enkel mogelijk nét nadat je de snap de eerste maal bekeken hebt. Bovendien krijg de verzender van de snap ook een boodschap dat zijn snap opnieuw is afgespeeld.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *