fbpx

Hoe een Snapchat zwart wit maken?

Bij Snapchat is het mogelijk om verschillende effecten toe te voegen aan je foto of video. Effecten worden in Snapchat “filters” genoemd. Eentje daarvan is het zwart wit maken van je foto. De effecten staan standaard niet ingeschakeld, deze moet je dus eerst aanzetten. We tonen hieronder waar je de effecten kan inschakelen en hoe je een foto zwart wit kan maken. We hebben het voorbeeld gemaakt op een iPhone.

Stap 1: ga naar Snapchat

Open Snapchat op je iPhone.

Stap 2: ga naar instellingen

Zoals aangegeven staan de effecten niet ingeschakeld. Om dit te veranderen, tik je op het tandwieltje rechtsboven.

Stap 3: ga naar aanvullende services

Ga naar “aanvullende services” en tik op “beheren”.

Stap 4: filters inschakelen

Zorg er nu voor dat “filters” ingeschakeld zijn. Tik hiervoor op het bolletje zodanig dat het groen wordt. Filters zijn nu ingeschakeld. Het kan zijn dat je eerst nog “locatie services” moet inschakelen omdat sommige filters (zoals de weerapp) hierop gebaseerd zijn. Staan deze locatie services al ingeschakeld dan kan je de filters meteen aanvinken. Indien je de locatie services nog moet inschakelen, wordt je automatisch doorgeschakeld naar dat gedeelte van de instellingen op je iPhone.

Stap 5 & 6: foto zwart wit maken

Neem nu een foto die je wilt doorsturen en veeg met je vinger naar van rechts naar links. Je zal zien dat er meteen een filter over je scherm ligt in een andere kleur. Veeg een aantal keer om de verschillende filters te bekijken. Zwart wit zit hier tussen. Als je tevreden bent over zwart-wit foto kan je hem meteen doorsturen.

snapchat-zwartwit

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *