fbpx

Hoe strijkijzer kopen met ecocheques?

Kan je een nieuw strijkijzer kopen met ecocheques? Het is een veelgestelde vraag als het gaat over de producten die je kan kopen met je eco-cheques.

De ecocheques zijn in het leven geroepen als extra voordeel bovenop je loon om “energiezuinige producten” mee aan te kopen. Producten die het huishouden energiezuiniger maken zoals bijvoorbeeld vaatwassers, thermostaten, koelkasten,… Maar zit een nieuw strijkijzer ook tussen deze producten? We zochten het voor je uit!

Strijkijzer betalen met ecocheques?

Jammer genoeg kan je nog geen strijkijzer aanschaffen met ecocheques. Je kan dus geen ecocheques gebruiken voor het kopen van een nieuw strijkijzer.

We konden het niet laten en zijn zelf op onderzoek gegaan of het echt niet mogelijk is om online een strijkijzer te kopen met onze ecocheques. We hebben de grootste webshops onderzocht en dit is het resultaat:

Conclusie: je kan heel veel strijkijzers online kopen maar nergens kan je er je ecocheques voor gebruiken. Gelukkig zijn er wel een heleboel andere producten waaraan je de cheques kan besteden. We hebben trouwens een handige lijst gemaakt met alle winkels waar je terecht kan met je ecocheques.

BEKIJK LIJST MET WINKELS >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *