fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Action?

Wil je graag met ecocheques betalen bij een Action winkel je buurt? En kan je deze cheques ook gebruiken op de Action webshop? We zochten het voor je uit!

Betalen met ecocheques bij Action

Helaas is het antwoord: ‘Neen‘. Bij Action kan je niet met ecocheques betalen. Ook daar zijn ze net als bij andere prijskrakers (zoals Aldi of Colruyt) zeer gefocust op de laagste prijzen. En de kosten voor het aanvaarden van ecocheques zouden hierop een impact hebben.

Betalen met ecocheques webshop Action

In de Action webshop kan je dus ook niets bestellen met je ecocheques. Een webshop heeft Action trouwens niet echt, het is meer een “click & collect”. Je kan alles in je winkelmandje leggen en dan moet je een winkel naar keuze aanduiden waar het dan kan afgehaald (en betaald) worden. Maar dus niet met je eco cheques.

Waar dan wel betalen met ecocheques?

Als bij ACtion je eco-cheques niet kwijt kan, waar dan wel? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

BEKIJK DE LIJST >

Bron: action.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *