fbpx

3 gedachten over “Hoe Swarm account verwijderen?”

    1. Nick Van Ranst

      Dag Tatiana, dit kan zeker. Ga naar je profiel (= icoontje rechts onderaan) en tik dan op het tandwieltje centraal bovenaan. Je zit nu in de instelling van Swarm. Tik nu verder op “Facebook & Twitter”. Daar kan je bepalen of je verbonden wilt zijn (of niet) met Facebook en Twitter. Succes!

  1. Wat als dit niet lukt? Ik probeer elke keer opnieuw en ik kom tot het punt waar ik mijn wachtwoord opnieuw moet ingeven voor het definitief te verwijderen en hij neemt het niet. Toch is dit wel hetzelfde wachtwoord dan met wat ik me inlog dus dit moet kloppen… . Heel vervelend want ik wil er eigenlijk echt zo snel mogelijk van af!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *