fbpx

6 gedachten over “Hoe Netlog profiel verwijderen?”

 1. ik doe meer dan 2 jaar niets met mijn netlog account. ik weet mijn inlogcode niet meer en krijg geen mails aan als ik deze opvraag. verschillende mails naar netlog zonder antwoord. dien ik een aangetekende brief te zenden om mijn profiel te verwijderen ?

 2. Hallo,
  Ook ik wil mijn account verwijderen. Heb meerdere malen precies gedaan wat er staat en steeds lukt het mij niet. Als ik op definitief verwijderen drukt komt het steeds weer terug en begin ik weer opnieuw. Hoe kan dit nou.

  Groet Willy

  1. Hallo Willy,

   Zorg er zeker voor dat je je wachtwoord van je profiel invult + de getoonde beveiligingscode overtypt, in principe zou het moeten lukken. Mocht het niet lukken, stuur me dan een screenshot op johan(at)hoedoen.be en dan trach ik even na te kijken voor je wat er misloopt.

 3. Hallo,
  Netlog en Twoo zijn nu één. Ik heb geen Twoo-account, maar wel een Netlogaccount dat ik wil verwijderen en dit lukt niet. Ik weet ook mijn emailadres en mijn wachtwoord niet meer. Het emailadres van toen is niet meer hetzelfde als ik nu heb en telkens ik op wachtwoord vergeten druk, zend het een email naar het oude adres maar daar ben ik niks mee. Kan u mij helpen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *