fbpx

Hoe Twitter support contacteren?

In geval van nood is het mogelijk om contact op te nemen met Twitter. Wel is het aangewezen om eerst de help pagina’s te consulteren, want ook langs die weg kan je hen contacteren. We tonen je eerst hoe je de Help pagina’s raadpleegt, nadien tonen we hoe je de Twitter klantenservice rechtstreeks kan contacteren als het Helpcentrum je geen uitkomst biedt:

Stap 1

Surf naar https://support.twitter.com/forms en zorg ervoor dat de taal bovenaan ingesteld staat op ‘Nederlands’. Binnen het helpcentrum heb je rechtstreekse links waarlangs je Twitter kan contacteren omtrent spam, je account die gehackt werd,… Zowat alle mogelijkheden staan hier eigenlijk in vermeldt en beantwoord.

Twitter contacteren 1

Stap 2

Staat je vraag niet beantwoord in de Help pagina’s of is deze buiten categorie? Dan kan je de support bereiken via… Twitter uiteraard! Door in een Engelstalige tweet @support op te nemen, komt je tweet terecht bij het customer care team van Twitter en kunnen zij je aanvraag verder behandelen.

Twitter contacteren 2

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Hoe Twitter support contacteren?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *