fbpx

Hoe iemand blokkeren op Twitter?

Krijg je te veel spam berichten van iemand of wil je absoluutgeen contact meer met een bepaald persoon? Dan zou het wel eens van pas kunnen komen om iemand te blokkeren op Twitter. Zo zorg je ervoor dat de persoon in kwestie je account niet meer ziet, je niet kan volgen en je tweets niet ziet verschijnen. Wil je iemand blokkeren op Twitter? Dan moet je het volgende doen:

Stap 1

Login op je account en ga naar het profiel van de persoon in kwestie die je wil blokkeren. In dit voorbeeld gaan we naar het account van Karim Benzema (https://twitter.com/9Benzema) om te illustreren hoe het werkt.

twitter iemand blokkeren 1

Stap 2

Klik op het tandwiel rechts en in het uitvouwmenu selecteren we “@9Benezema blokkeren“.

twitter iemand blokkeren 2

Stap 3

Naast het tandwiel verschijnt nu de status geblokkeerd.

twitter iemand blokkeren 3

Stap 4

Door met de muisknop op geblokkeerd te gaan staan, verschijnt de optie “Deblokkeren” en kan men de blokkering terug opheffen.

twitter iemand blokkeren 4

 

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe iemand blokkeren op Twitter?”

  1. Rebecca De Vos

    Dank je Wel!voor deze nuttige Info 😉
    Vriendelijke Groet,
    Rebecca De Vos
    (‘Verdoken Pestgedrag’ zou op een “correcte” manier moeten aangepakt worden,dan moest er niemand ‘geblokkeerd’ worden en konden de “juiste gedeblokkeerd “zijn).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *