fbpx

Hoe werkt June Energy?

De kans is groot dat wanneer je bezig bent met het volgen van de energieprijzen en -leverancier, je al gehoord hebt van JUNE ENERGY. Zelf hou ik ook nauwlettend mijn eigen verbruik in het oog en kijk ik ook steeds uit naar de meest interessante leverancier. Maar met June moet je dit zelf niet meer doen! We leggen in dit artikel uit hoe June werkt.

Continu en automatisch opvolgen

June volgt continu de marktprijzen en wisselt automatisch tussen energieleveranciers (zelfs meerdere keren paar). Iets dat je niet meer zelf hoeft te doen dus. Handig, toch? Hierbij houden ze bij June rekening met je persoonlijke voorkeuren en je verbruiksprofiel. Je verbruik wordt (ook weer) automatisch gemeten door de meterlezers die bij de diensten van June worden meegeleverd.

Zo kan je besparen op je energierekening zonder dat je daar enige moeite moet voor doen. Na je inschrijving neemt June al de administratie en communicatie met je leverancier over, zodat jij nergens last meer van hebt en zeker bent dat je nooit nog te veel betaalt.

OPEN HIER DE WEBSITE >

100% onafhankelijk

June is 100% onafhankelijk van alle energieleveranciers (geen belangenvermenging of dergelijke mogelijk) en ze garanderen bovendien je besparing.

  • Als je minder bespaart dan de kost van de June dienst dan wordt het verschil terug betaald. 
  • June neemt de administratieve rompslomp over en bezorgt je duidelijke en overzichtelijke facturen. Alle informatie wordt gecentraliseerd in je persoonlijke online klantenzone
  • In tegenstelling tot de traditionele prijsvergelijkers willen we écht onafhankelijk zijn en laten we ons dus niet betalen door energieleveranciers

Is June gratis?

Gratis bestaat jammer genoeg niet. Wel weegt de abonnementskost van June niet op tegen de jaarlijkse besparing die je kan doen. Ook zorgen ze er voor dat wanneer je besparing minder is dan de kost van June, het verschil wordt terugbetaald. Je kan met andere woorden nooit verlies maken. Er is ook een “gratis optie” (June Free) maar dat is enkel voor manuele opvolging (dus geen automatisch wisselen en dergelijke).

Onderstaande cijfers tonen duidelijk aan waarom je niet moet twijfelen om voor June te kiezen.

  • Intussen hebben bijna 10.000 June klanten al meer dan 2 miljoen euro bespaard op hun energiefactuur.
  • In 2019 hebben June klanten gemiddeld 326 Euro bespaard

Het June Switch abonnement kost 99 Euro per jaar. Maar als je de gemiddelde besparing neemt van 2019 dan zit je met een netto besparing van 227 Euro per jaar. De moeite! Je kan nu zelfs inschrijven met 40% korting (60 Euro ipv 99 Euro).

WORD NU JUNE SWITCH

Er is ook nog een duurde abonnement (June Premium) waarbij je met meterlezers ook je gas- en elektriciteitsverbruik perfect kan laten opvolgen. Deze optie heb je niet bij June Switch. Dit komt op 7,99 Euro per maand en eeneenmalige kost van 79 Euro per meterlezer.

WORD NU JUNE PREMIUM
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *