fbpx

Wanneer is Disneyland Parijs terug open na Corona?

Wanneer gaat Disneyland Parijs terug open na de maandenlange sluiting omwille van de Corona-crisis? Het is een vaak gestelde vraag, zeker bij de grote fans die meerdere keren per jaar naar Parijs afzakken. En gelijk hebben ze. Want wie houdt er nu niet van de Disneysfeer en -attracties? Wij van Hoeden zochten het antwoord voor jullie en vonden het!

Heropening in fases vanaf 15 juli

Jammer genoeg gaat nog niet meteen alles open vanaf 15 juli. Er wordt beginnen met de twee Disney Parken, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village.

De bezetting zal tevens nog niet 100% zijn (minder bezoekers dan normaal toegelaten). Dat komt er op neer dat je je verblijf op voorhand zal moeten boeken.

Boek hier je verblijf

Gezondheidsmaatregelen

Er zijn ook een pak maatregelen die genomen worden voor zowel de veiligheid van de cast, werknemers als bezoekers. Deze vindt u terug op de website maar dit zijn alvast de belangrijkste:

  • afstand houden
  • vanaf 11 jaar is een mondmasker verplicht
  • verscherpte schoonmaakprocedures
  • meer dan 2000desinfectie- en handwasstations

Boekingsvoorwaarden tijdelijk aangepast

Tot slot voorziet Disneyland Parijs versoepelde boekingsvoorwaarden. Zo kan je momenteel een boeking tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren of wijzigen (exclusief vervoerskosten). Je kan zelfs boeken met flexibele betalingsmogelijkheden.

Boek hier je verblijf

Bron: disneylandparis.com

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *