fbpx

Hoe werkt Yelo TV (Yelo Play) op je computer?

Hoe werkt Yelo TV (Yelo Play) op je computer? Of anders gezegd: hoe kan je naar  Telenet Yelo Play (Yelo play is de nieuwe Yelo TV) kijken op je pc, laptop of Mac?

Om naar Yelo Play te kunnen kijken op je PC of Mac zijn er een aantal voorwaarden:

 1. Ten eerste moet je klant zijn bij Telenet.
 2. Ten tweede moet je een abonnement hebben op digitale TV én op Telenet-internet. 1 van de 2 abonnementen is niet voldoende, het moet echt op beide tegelijk zijn.
 3. En ten slotte kan je enkel Yelo TV kijken als je beschikt over Wifi (bij jou thuis of bij vrienden) of wanneer je op een Telenet-homespot of Telenet-hotspots kunt surfen.

Als aan alle drie de voorwaarden voldaan is, kan je Yelo Play beginnen kijken op je pc of Mac. We tonen hoe je dit moet doen:

Stap 1

Ga naar de website www.yeloplay.be. En klik daarna links onderaan in het menu op “AANMELDEN”. Hou alvast je Telenet-login en je wachtwoord klaar.

yelo-play-tv-kijkne-computer1

Stap 2

Vul je login en paswoord in. Je kan “Aangemeld blijven” aanvinken zodat je dit niet elke keer hoeft te doen.

yelo-play-tv-kijkne-computer2

Stap 3

Eens ingelogd kan je links in het menu kiezen wat je wilt doen. Bij TV kijken krijg je het aanbod van je zenders te zien. Deze klik je eenvoudigweg aan en je begint tv te kijken. Zo eenvoudig als dit 🙂

Opmerking:  Mac-gebruikers gaan meer dan waarschijnlijk eerst nog Silverlight moeten installeren om te kunnen kijken.

yelo-play-tv-kijkne-computer4

Veel kijkplezier!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

13 gedachten over “Hoe werkt Yelo TV (Yelo Play) op je computer?”

 1. ik bezit een apple pc en kan ineens niet meer tv kijken , zilverlicht is geiinstaleerd , voordien werkte alles prima .

  1. Dag Steven, zoals ik het weet zijn betalende opvragingen niet mogelijk op je pc, laptop of Mac. Dus niet via yeloplay.be of via de app. Dit zal enkel werken op je TV.

 2. Hallo. Hoe komt het dat de yelo app op de Wifi thuis niet werkt en bij vrienden wel. Ik heb wel sinds kort een nieuwe modem. Ik heb de app al opnieuw geinstalleerd gehad. Gek genoeg werkt ze soms wel nu?

 3. benny lauryssen

  hallo, telkens ik mijn geschiedenis wis op mijn apple mac kan ik niet meer naar play sports kijken bij telenet. De andere zenders wel nog. De klantendienst zegt dat ik mijn geschiedenis niet meer mag wissen daar ik bepaalde cookies verwijder. Ik ken er geen bal van, is er iemand die mij hiermee kan helpen? Alvast dank

 4. Jean De Roeck

  Beste,, bedankt voor je tips om op mijn Mac yello tv te kunnen installeren

  Top groetjes Jean De Roeck
  Antwerpenj

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *