fbpx

Hoe Yelo TV kijken op je tablet of iPad?

Hoe Yelo TV kijken op je tablet (bijvoorbeeld een iPad)? Dit kan heel eenvoudig met de Yelo TV-app. We tonen hieronder hoe je dit moet doen. Allereerst is het van belang dat je Telenet klant bent (met een abonnement op zowel digitale tv als internet) en dat je op een Wifi netwerk zit (of een Telenet homespot of hotspot). Op een 3G netwerkt zal dit bijvoorbeeld niet lukken en ook niet als je enkel klant bent bij Telenet voor digitale tv. We tonen in enkele stappen hoe je Yelo TV kunt installeren op je tablet. In onderstaand voorbeeld wordt gebruik gemaakt van een iPad.

Stap 1: App Store – Ga naar de App Store op je iPad en zoek naar de Yelo TV-app. Download deze op je iPad.

Stap 2: open Yelo TV-app

Stap 3: gebruiksvoorwaarden – Na het openen van de app krijg je een pop-up venster te zien waarin gevraagd wordt om met de gebruiksvoorwaarden akkoord te gaan. In deze voorwaarden staan de gebruikelijke zaken vermeld. Je kan dus zonder probleem akkoord gaan. Als je niet akkoord gaat kan je trouwens geen Yelo TV kijken op je tablet. Je moet ze dus wel accepteren om verder te kunnen gaan.

Stap 4: Tv-kijken – Klik vervolgens onderaan op “TV-kijken”. Je kan nog geen TV zien omdat je nog niet aangemeld bent. Klik hiervoor op aanmelden.

Stap 5: aanmelden – Vul je Telenet-login en wachtwoord in om aan te melden. Deze vind je terug in het boekje dat je gekregen hebt bij de installatie van je Telenet.

Stap 6: en kijken maar! – Nu je bent aangemeld kan je beginnen met TV kijken op je tablet. Wanneer je vriend/vriendin/broer/zus de zapper van de TV heeft ingepalmd kan jij nu rustig op je tablet naar je favoriete TV-programma kijken. Veel kijkplezier!

yelo-tv-tablet-1

yelo-tv-tablet-2

yelo-tv-tablet-3

yelo-tv-tablet-4

yelo-tv-tablet-5

yelo-tv-tablet-6

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *