fbpx

Hoeveel kost een ticket voor Pukkelpop 2015?

Pukkelpop gaat dit jaar door van donderdag 20 augustus tot en met zaterdag 22 augustus, zoals steeds te Kiewit in Hasselt. Het festival had zich in 2014 meer naar het mainstream publiek gericht door onder andere Calvin Harris en Mackelmore op de affiche te zetten. Deze ingreep van Chokri (Mahassine, de organisator) lokte natuurlijk veel reacties uit, zowel positieve als negatieve. Het is dus nog even afwachten welke richting Pukkelpop dit jaar zal uitgaan. Ook wat betreft de prijzen van de tickets is er nog niets bekend. Wel kunnen we hieronder al de prijzen van 2014 meegeven. Van zodra de nieuwe ticketprijzen voor 2015 bekend zijn, vind je ze hier terug!

Dagtickets 2014

= 85 euro
= exclusief 5,5 euro servicekosten en 1,1 euro mobiliteitsbijdrage
= inclusief 2 nachten kamperen op Camp Site Kiewit B

Combitickets 2014

= 175 euro
= exclusief 5,5 euro servicekosten en 1,1 euro mobiliteitsbijdrage
= inclusief kamperen op Camp Site Kiewit A of Camp Site Kiewit B van woensdag 13 augustus, 12u00 tot zondag 17 augustus 12u00

Ter informatie: de voorverkoop van de tickets startte in 2014 half maart. Je kan hier je tickets bestellen van zodra de verkoop start: https://pukkelpop.pptickets.be/nl/.

Bron: pukkelpop.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *