fbpx

Hoe zien hoeveel tijd ik op Facebook zit?

Ben je zelf ook (een beetje) verslaafd aan Facebook? En check je x-aantal keer per dag je nieuwsoverzicht en ook nog eens alle stories? Dan wordt het eens tijd om na te gaan hoeveel tijd je nu echt spendeert op Facebook. Opgelet, je zal er van verschieten hoeveel nuttige tijd je eigenlijk doorbrengt op deze app! 🙂

Activiteit op Facebook bekijken

In tegenstelling tot Instagram (check het artikel hier), kan je bij Facebook nog niet zien hoeveel tijd je precies doorbrengt op de app. Er is een tijdje de instelling “Jouw tijd op Facebook” geweest maar die vind ik op het moment van typen niet meer terug in de app.

Als alternatief om je gespendeerde tijd op Facebook te meten, zijn er voldoende apps die voor je bijhouden welk apps je het meeste gebruikt en hoe lang. En de meeste smartphones hebben doorgaans standaard tools om je scherm- en apptijd bij te houden. Handig als je graag eens wilt weten hoeveel van je (kostbare) tijd je nu werkelijk doorbrengt op Facebook (of je smartphone in het algemeen).

Zit je vaak op Facebook?

Is je dagelijkse tijd op Facebook enorm? Zorg er dan voor dat je een abonnement hebt waar veel mobiele data zit inbegrepen of je komt voor verrassingen te staan. Bij Mobile Vikings en Orange vind je bijvoorbeeld voordelige abonnementen met heel wat mobile data in. Je vindt ze terug op www.orange.be en www.mobilevikings.be.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *