fbpx

Hoe Betfirst klantendienst contacteren?

Bij betFIRST.be kan je zowel casinogames spelen als sportweddenschappen afsluiten. Heb je nog nooit online gewed op een voetbalwedstrijd? Dan is het logisch dat je eerst nog wat vragen hierover hebt. De klantendienst van betfirst is dan de eerste hulplijn. Ook voor bestaande spelers is de klantenservice handig als er bijvoorbeeld vragen zijn over de uitbetaling van hun gewonnen geld bijvoorbeeld.

De klantendienst van betFIRST kan je op verschillende manieren contacteren. We hebben hieronder de belangrijkste en meeste voor de hand liggende manieren opgesomd.

1. Telefoonnummer Betfirst

02 313 33 74

2. Chatten met de klantendienst

Ga hiervoor naar de website betfirst.be en klik onderaan rechts op het gele icoontje met daarin de tekstballonnetjes. Hiermee start je een chat-gesprek met een medewerker van betFIRST.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Chatten kan je doen elke dag van 9u00 tot 22u00.

3. E-mail betFIRST

Je kan mailen met betFIRST op volgende e-mailadres:

support.nl@betfirst.be

Je kan ook steeds op de contact-pagina van de website het contactformulier invullen. Op die manier vergeet je geen gegevens of informatie door te sturen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

4. Adres hoofdzetel Betfirst

Alle post kan je versturen naar volgend adres. Heel belangrijk is om steeds gebruikersnaam en mailadres in de briefwisseling te vermelden.

  • betFIRST SAGEVAS
  • Rue des Francs 79
  • 1040 Bruxelles

Met dank aan: betfirst.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *