fbpx

Hoe beoordelen klanten Mobile Vikings? Overzicht reviews

Mobile Vikings is een hoog tempo een grote aanbieder in België geworden. Dat zegt natuurlijk al veel over de kwaliteit van de diensten die ze aanbieden. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Mogelijkheden om verbeteringen door te voeren kunnen door niemand beter verwoord worden dan door bestaande klanten. Zij zijn over het algemeen dik tevreden over Mobile Vikings.

Positieve ervaringen

ItemPositieve reviews
PrijsLaagste prijs voor mobiele data in België
MonitoringMakkelijk om via de Mobile Vikings app je verbruik te monitoren aan de hand van een dashboard (aantal belminuten, SMS’en, verbruikte mobiele data en extra kosten vb. busticket via SMS)
Klantendienst Klantendienst reageert zowel telefonisch als per mail doorgaans zeer snel
Naar Mobile Vikings >

Laagste mobiele data prijzen van België

Mobiel internet begint steeds meer gebruikt te worden. Voor veel mensen is dit tegenwoordig belangrijker dan het aantal belminuten dat ze bij hun abonnement krijgen. Mobile Vikings heeft de laagste prijzen voor mobiele data in België. Dat is ook meteen de belangrijkste verklaring voor de snelle groei van deze provider. Mensen zijn uiteraard altijd op zoek naar de laagste prijzen. Mobile Vikings geeft je die voor mobiel internet. Daarnaast is de service over het algemeen erg betrouwbaar. Je zult dus niet snel zonder bereik of internet komen te zitten.

Een geweldige applicatie

Alle klanten van Mobile Vikings hebben toegang tot de Mobile Vikings App. Dat is een handig programma waarmee je van alles kunt inzien en instellen. Je verbruik is waarschijnlijk het meest belangrijke. Je weet dan te allen tijde hoeveel data en belminuten je nog over hebt. Dat geeft je meteen de mogelijkheid om te bepalen of je huidige pakket nog bij je verbruik past. Het programma is erg intuïtief en dus eenvoudig om te gebruiken. Je zult nooit verdwaald raken in een wirwar van menu’s en schermen. In plaats daarvan is alles in een slim overzicht geplaatst. De belangrijke informatie staat hierdoor allemaal op een rijtje en is altijd toegankelijk.

Een snelle klantendienst

De klantendienst van een aanbieder van mobiele diensten is een belangrijk onderdeel van de service. Dat geldt natuurlijk vooral wanneer je een probleem ondervindt. De klantendienst van Mobile Vikings is van prima kwaliteit. Het personeel is vriendelijk en probeert je met al je problemen te helpen. Bovendien zijn ze altijd makkelijk bereikbaar. Als je ze telefonisch probeert te bereiken sta je nooit lang in de wacht. Wanneer je een mail stuurt dan kun je ook snel een antwoord verwachten. Hier kunnen andere, duurdere providers nog wel iets van leren. Via de Mobile Vikings applicatie kun je bovendien ook contact opnemen met de klantendienst. Hier staat ook een overzicht met de meest gestelde vragen. Daardoor is het soms niet eens nodig om persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers.

Negatieve ervaringen

ItemNegatieve reviews
Snelheid netwerkMobile Vikings heeft geen eigen netwerk maar huurt deze, waardoor het 4G internet iets meer wegvalt dan bij de traditionele telecomoperatoren
WinkelsEr zijn geen fysieke winkelpunten waar je kan langsgaan dus alles dient vanop afstand te gebeuren. Dat is ook de reden dat Mobile Vikings goedkoper is.
Naar Mobile Vikings >

4G valt soms weg

Er is bij Mobile Vikings ook nog wel ruimte voor verbetering, ondanks de lovende reviews van bestaande klanten. Een belangrijk punt is dat het 4G netwerk lang niet altijd bij iedereen stabiel is. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat Mobile Vikings geen eigen netwerk heeft. In plaats daarvan huurt het ruimte en capaciteit van het netwerk van Orange. Dit kan er toe leiden dat het internet af en toe wegvalt. Uiteraard gebeurt dat bij andere providers ook weleens. Toch is dat een stuk minder vaak dan bij Mobile Vikings het geval is. Het niet hebben van een eigen netwerk is een keerzijde van het aanbieden van de laagste prijzen van mobiel internet in België.

Geen winkels

Mobile Vikings beschikt niet over fysieke winkels. Wanneer je daar naar op zoek bent is deze provider dus niet geschikt voor jou. Er is maar één fysiek adres, en dat is het hoofdkantoor van Mobile Vikings in Hasselt. Het is wel mogelijk om daar je simkaart op te halen als je niet wilt dat deze via de post verstuurd wordt. Verder zul je alles via het internet moeten regelen. Ook hier is natuurlijk wel een verklaring voor. Want fysieke winkels beheren kost erg veel geld. Een provider moet panden huren en personeelsleden inhuren om de winkels te bemannen. Daar komt nog bij dat iedere winkel moet beschikken over een eigen voorraad. Het is veel makkelijker om de voorraad te beheren als die zich centraal op één punt bevindt. Mobile Vikings heeft daar bewust voor gekozen. De lage prijzen zijn namelijk de belangrijkste manier voor de provider om klanten naar zich toe te trekken. Door winkels te schrappen kunnen klanten van Mobile Vikings genieten van lage prijzen voor veel mobiele data. Al met al zijn klanten dus dik tevreden over Mobile Vikings. Maar je moet wel wat inleveren om gebruik te maken van de laagste prijzen van het land.

Leuke extra’s

Bestel eenvoudig meer data of extra belminuten

Via de applicatie kun je van alles regelen. Het is opmerkelijk dat een provider met de laagste prijzen van België zo’n mooie applicatie heeft. Je zult op geen enkel moment het idee krijgen dat je gebruik maakt van een budget aanbieder van mobiele diensten. Je kunt bijvoorbeeld ook gewoon extra data bestellen via de applicatie. Ook daarbij profiteer je van lage prijzen. Hetzelfde geldt voor belminuten. Als je denkt dat je het einde van de maand niet gaat halen, dan kun je met een paar klikken op het scherm meer bijbestellen.

Viking punten verzamelen voor extra voordeel

Via de applicatie van Vikings kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Je kunt van allerlei voordelen binnenhalen met deze punten. Bovendien kun je ze delen met je vrienden of familie. Hierdoor kun je samen sparen en de beste extra’s binnenhalen zonder dat je er voor hoeft te betalen. Deze vrijheid wordt alom geprezen door huidige klanten van Mobile Vikings.

Klanten genieten van de extra deals via Mobile Vikings

Via de Mobile Vikings applicatie maak je aanspraak op unieke deals. Dat zijn deals die je kunt maken via grote online winkels en restaurants. Hierdoor kun je bijvoorbeeld met korting een pizza bestellen of je gaat extra goedkoop naar de dierentuin. Klanten maken hier maar wat graag gebruik van.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *