fbpx

Hoe in Mijn Scarlet klantenzone alles online regelen?

Provider Scarlet is een voordelige aanbieder van alles wat met televisie, internet en telefonie te maken heeft. Veel mensen zijn inmiddels al overgestapt. Met name de lage prijzen worden erg gewaardeerd. Daarbovenop kun je rekenen op een vergelijkbaar zenderaanbod als bij duurdere concurrenten. Om optimaal gebruik te maken van de diensten van Scarlet is het aangeraden om gebruikt maken van de MyScarlet online klantenzone.

Hoe aanmelden in MyScarlet?

Om de klantenzone van Scarlet te bereiken, ga je via onderstaande button naar de website van Scarlet en kies je onderaan de pagina MyScarlet. Vanaf dit portaal is het mogelijk om je eigen account aan te maken van zodra je je klantennummer erbij neemt. Deze wordt automatisch gekoppeld aan alle producten en diensten die je afneemt bij Scarlet. Je hebt daardoor alles onmiddellijk bij elkaar staan en dat zorgt voor veel inzicht.

Naar Scarlet website >

Hoe nieuw account aanmaken?

Binnen de Mijn.Scarlet omgeving kies je voor: Eerste bezoek? Maak je wachtwoord aan.

Daar vul je dan je klantennummer in en je mijn.scarlet gebruikersnaam. Je klantennummer (vb. S0123456) kan je terugvinden op de eerste pagina van je factuur of op de bevestigingsbrief van je bestelling. Je mijn.scarlet gebruikersnaam vind je op de tweede pagina van je factuur of op de bevestigingsbrief van je bestelling.

Mogelijkheden binnen de online klantenzone

Binnen de klantenzone, vind je vervolgens een heleboel handige zaken terug:

  • Een overzicht van welk abonnementen u heeft bij Scarlet
  • Een overzicht van alle facturen
  • Een dashboard van uw verbruik dat wordt bijgehouden
  • Uw Scarlet webmail
  • Uw contactopnames met de klantendienst

Nog geen Scarlet klant?

Via onderstaande button krijgt u meteen een overzicht van het beste aanbod dat Scarlet op dit moment voor u heeft klaarstaan.

Naar Scarlet website >

Bron: scarlet.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *