fbpx

Hoe naar IJsland bellen vanuit België?

In IJsland is de populatie niet zo gek dicht bevolkt. Er wonen amper 3,3 mensen per vierkante kilometer. Dat betekent dus dat je in een vierkant van 1km op 1km amper 2(,3) buren hebt. Van burenruzies hebben ze daar geen last! 😉

Heb je zelf familie, vrienden of kennissen die in IJsland wonen en wil je ze bellen? Maar je hebt geen flauw idee van hoe je hun nummer moet vormen… Geen zorgen, je hoeft niet verder te zoeken! We leggen hier uit hoe je naar IJsland kan bellen vanuit België.

Landnummer IJsland

Om naar IJsland te bellen gebruik je het landnummer +354  (= 00354) + het IJslands telefoonnummer (7 cijfers). Daarmee weet je wel nog niet alles. We geven hieronder een voorbeeld mee van hoe je naar IJsland kan telefoneren.

Voorbeeld Iers telefoonnummer

We nemen het telefoonnummer van het Hilton Hotel in de hoofdstad Reykjavík als voorbeeld. Het telefoonnummer dat op de website staat bevat volgende cijfers: +354 444 50 00.

  • +354 = landnummer
  • 444 50 00 = telefoonnummer van het hotel

Vaste nummer – zones

IJsland heeft geen specifieke zonenummers.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *