fbpx

Hoe naar Oost-Timor bellen?

Help! Je moet iemand bellen die in Oost-Timor woont of verblijft en je hebt geen flauw benul van hoe je zijn of haar nummer moet vormen… Wat is het landnummer (behoort Oost-Timor nog bij Indonesië of niet?) en hoe zat het ook alweer met het plusteken?

Gelukkig leggen we hier uit hoe je naar Oost-Timor kan bellen vanuit België of Nederland. En nee, Oost-Timor behoort al bijna 20 jaar niet meer tot Indonesië en is dus een onafhankelijk land op zich. Mét een eigen landnummer.

Landnummer Oost-Timor = +670

Om naar Oost-Timor te bellen gebruik je het landnummer +670 of 00670+ het telefoonnummer (bestaande uit 8 cijfers). Daarmee weet je misschien nog niet alles. We geven hieronder nog een voorbeeld mee van hoe je naar Oost-Timor kan telefoneren.

Telefoonnummer Oost-Timor vormen

We nemen het telefoonnummer van Golgota Hotel & Resort in de hoofdstad Dili als voorbeeld. Het telefoonnummer dat op de website staat bevat volgende cijfers: +670 7788 8888.

  • +670 = landnummer Oost-Timor
  • 7788 8888= telefoonnummer van het hotel

Veel succes met het bellen en de groetjes daar in Oost-Timor! 🙂

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *