fbpx

Hoe naar Paraguay bellen?

Help! Je moet iemand bellen die in Paraguay woont maar je hebt geen flauw benul van hoe je zijn of haar nummer moet vormen… Wat is het landnummer en hoe zat het ook alweer met het plusteken?

Allemaal vragen die we op deze pagina gaan beantwoorden. We leggen je klaar en duidelijk uit hoe je naar Paraguay kan bellen vanuit België of Nederland.

Landnummer Paraguay = +595

Om naar Paraguay te bellen gebruik je het landnummer +595 of 00595 en het telefoonnummer (doorgaans bestaande uit 9 cijfers).

Om duidelijk te maken hoe je naar Paraguay kan telefoneren door het landnummer goed te gebruiken, geven we hieronder een uitgebreid voorbeeld. Zo moet je voldoende gewapend zijn om zelf het telefoonnummer te kunnen vormen.

Telefoonnummer Paraguay vormen

We nemen het telefoonnummer van het Sheraton Hotel in de hoofdstad Asunción als voorbeeld. Het telefoonnummer dat op de website staat bevat volgende cijfers: +595 21 617 7000

  • + of 00 = vorm je als eerste (nooit beide gebruiken! Het is het ene of het andere.)
  • 595 = landnummer
  • 21 =zonenummer
  • 617 7000 = telefoonnummer van het hotel

Veel succes met het bellen en de groetjes daar in Paraguay! 🙂

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *