fbpx

Hoe iemand een privebericht sturen op Twitter?

Op Twitter kan je je dan wel met een @-teken richten naar eender wie, dat wil nog niet zeggen dat je van ieder bericht dat je stuurt wil dat iedereen het mee kan lezen. Als je bij wijze van spreken iemand op Twitter wil vertellen dat je heimelijke gevoelens voor hem/haar koestert, kan je dat maar beter in een privébericht sturen dan op zijn/haar Twitter wall.  Maar hoe stuur je nu precies een privébericht?

Stap 1

Verifieer of de persoon die je een privébericht wil sturen een volger is van jou. Als dat niet zo is, kan je meteen ook een kruis maken over je privé bericht naar hem of haar. Is hij/zij wel een volger? Log dan in op je account en ga naar “Volgers”.

twitter privebericht sturen 1

Stap 2

Klik op het tandwiel naast de persoon die je volgt. In het uitvouwmenu kies je de optie privébericht versturen.

twitter privebericht sturen 2

Stap 3

Schrijf je bericht in maximum 140 tekens en kies Bericht verzenden.

twitter privebericht sturen 3

Stap 4

Het testbericht dat je zonet verstuurd hebt, verschijnt meteen in de overzichtsgeschiedenis van privé berichten erboven.

twitter privebericht sturen 4

 

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe iemand een privebericht sturen op Twitter?”

    1. Hallo, hiervoor moet je naar de App Store gaan, zoeken naar Twitter en de app downloaden. Zo makkelijk kan het zijn 🙂 Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *