fbpx

Hoe Scarlet laten aansluiten en installeren?

“We doen allemaal hetzelfde, maar we betalen niet allemaal hetzelfde”, is de bekende slogan van Scarlet. Wie de vergelijking maakt, merkt inderdaad dat men bij Scarlet altijd veel minder betaalt dan bij de gemiddelde concurrent.

Maar naast het aspect prijs, is er natuurlijk ook nog het praktische aspect: Hoe kan ik Scarlet aansluiten in huis? We leggen je hieronder in 4 stappen uit hoe je best te werk gaat om je Scarlet aansluiting te laten installeren:

Stap 1: Bekijk de Scarlet pakketten

Voor je gaat checken of een aansluiting mogelijk is, moet je eerst al een voorkeur hebben van welk Scarlet aanbod je interesse wegdraagt. Via deze button vind je makkelijk een overzicht van de verschillende pakketten:

Bekijk Scarlet pakketten >

Stap 2: Is Scarlet aansluiting mogelijk?

Om te bekijken of een Scarlet aansluiting mogelijk is en welk pakket beschikbaar is op jouw adres, kies je rechsboven Hulp & contact > Bestel een abonnement > test je lijn. Of je kan rechtstreeks gaan naar de adrescheck van Scarlet waar je jouw lijn kan testen.

Stap 3: Beschikbaarheid per pakket op jouw adres

Zoals je ziet in onderstaand voorbeeld, zal de handige tool van Scarlet je nu vertellen of het pakket dat je gekozen hebt in stap 1 ook daadwerkelijk een beschikbaarheid heeft op het adres dat je ingevuld hebt op stap 2.

Tegelijk krijg je ook een overzicht van de installatiekosten en activeringskosten op jouw adres voor elk type pakket. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Stap 4: Afspraak maken voor installatie door technieker

Op het moment dat je je pakket hebt gekozen en kiest voor online bestellen, zal je zien dat je een proces moet doorlopen van 6 makkelijke stappen.

In de zesde en laatste stap, kan je dan meteen online een afspraak inboeken met een Scarlet installateur. Deze komt dan bij jou langs komt om alles te installeren en zaken als Scarlet TV bij jou aan te sluiten.

Open hier de website >

Bron: scarlet.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *