fbpx

Hoe lang is mijn Bongo bon geldig?

Iedereen onder ons heeft ooit wel eens een Bongobon cadeau gekregen voor zijn verjaardag. En ook iedereen onder ons maakt deze bon nooit meteen ten gelde. Met als gevolg dat je je na een tijdje begint af te vragen of de Bongo bon nog wel geldig is. We gingen voor jullie na hoe lang een Bongo bon in feite geldig is.

Geldigheid Bongo controleren

De website van Bongo vertelt ons dat een Bongobon “doorgaans” TWEE JAAR geldig is. Dit is afhankelijk van enerzijds de aankoopdatum en anderzijds het soort Bongobon.

Om de vervaldatum te weten te komen en te zien of jouw bon reeds vervallen is, moet je de Bongo registeren in je Bongo-account op de website van Bongo. Dan kan je onder “cadeaubonnen” meteen terugvinden hoe lang je bonnen nog geldig zijn.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Een andere manier om de geldigheid te controleren is door te bellen met de klantenservice. Hier hebben we alle mogelijke contactmethodes opgesomd.

Heb je een e-Bongo bon gekregen of aangekocht dan is het makkelijker om de geldigheid terug te vinden. De vervaldatum staat dan simpelweg in de bevestigingsemail van je e-Bongo.

Zit je dicht tegen de geldigheidsdatum aan dan kan je ten alle tijden je Bongobon verlengen. We hebben voor jou uitgezocht hoe je dit moet doen en in dit artikel beschreven.

Klantendiendienst contact

Heb je nog een andere vraag over je Bongobon, dan kan je hier lezen hoe je de klantendienst kan contacteren. We hebben alle mogelijke manieren opgesomd.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: bongo.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *