fbpx

Hoe geen verzendkosten betalen bij Unigro?

Bij quasi elke webshop die we analyseerden, was er wel een manier om de verzendkosten volledig te doen verdwijnen, meestal door gewoon voor een hoog bedrag te bestellen. Bij Unigro is het verhaal echter anders. Bij een kleine bestelling wordt er 9,99€ verzendkosten aangerekend. Je kan zelf ook de Unigro website openen via de button hieronder en de test doen.

Wat als we de waarde van de bestelling verhogen?

Door het toevoegen van een wasmachine, dachten we de prijs te doen stijgen en dus geen verzendkosten meer te betalen. Tot we zagen dat de verzendkosten net nog meer gestegen waren naar 49,99€ verzendkosten door het toevoegen van de wasmachine.

Hoe dan gratis verzendkosten krijgen?

Uitzonderlijk zet Unigro zijn geheim wapen al eens in, namelijk een promotiecode met gratis verzendkosten of een korting die ervoor zorgt dat de verzendkosten zichzelf terugbetalen. Nagaan of zo’n code momenteel actief is, doe je als volgt:

Stap 1: Open de Unigro website via onderstaande button

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2: Voeg een artikel toe aan het winkelmandje

Stap 3: Kies naast de vermelding van de verzendkosten voor de optie ‘Bekijk de huidige promocodes van de website’ (zie oranje balk in afbeelding)

Stap 4: Kies zoals in dit voorbeeld voor de button ‘Ik ga shoppen met code 242J’. Want dankzij die code, krijg je een bon van -35€ als je voor meer dan 150€ koopt. Met andere woorden, je krijgt een tegoedbon die jouw verzendkosten bijna volledig ongedaan maakt.

Unigro heeft op elk moment van het jaar wel dergelijke acties lopen, kijk dus de promocode zeker na.

Met dank aan: unigro.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *