fbpx

Hoe Veepee/Vente Exclusive bestelling retourneren?

Vente Exclusive (nu ‘Veepee’) staat al vele jaren in de top 10 van meest populaire webshops en is zelfs de beste verkopende webshop van Belgische origine!

Maar het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat je een bestelling hebt gedaan waarvan de maat niet goed blijkt te zijn of dat er bij de levering iets mis is. Wat je dan wil, is natuurlijk de bestelling terugsturen en je geld terugzien. Je hebt immers 14 kalenderdagen de tijd om je aankoop terug te sturen. We leggen je hieronder de stappen uit om je bestelling te retourneren:

Stappenplan

Stap 1: Open de Veepee website via onderstaande button

OPEN HIER DE WEBSITE

Stap 2: Log in op je account en ga naar Mijn bestellingen.

Stap 3: Kies de bestelling die je volledig of gedeeltelijk wil terugsturen, klik op ‘Retouraanvraag’ en volg de stappen op het scherm.

Stap 4: Stuur de bestelling in oorspronkelijke verpakking en staat terug met de originele barcodes op de verpakking (belangrijk).

Stap 5: Ga naar een UPS of Kariboo punt in je buurt, geef het pakket af en zeg erbij dat het een retourzending is voor Veepee (Vente Excusive). Hierbij betaal je 2€ voor de retourzending.

Stap 6: Van zodra de retour bij Vente Exclusive is verwerkt, krijg je je geld teruggestort. Als je de volledige bestelling retourneert, krijg je ook de verzendkosten mee teruggestort. Als je slechts een deel van de bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet mee terugbetaald.

Met dank aan: Vente-exclusive.com

Tip: Shop je graag kleding met korting?

Neem dan zeker ook eens een kijkje bij Zalando Lounge. Ook daar kan je, net als bij Veepee, kleding kopen aan zeer voordelige prijzen, tot wel 75% korting!

NAAR ZALANDO LOUNGE >

Belangrijke opmerking: wij van Hoedoen.be kunnen jullie niet verder helpen met jullie vragen voor de klantendienst van Vinted. We tonen op deze pagina enkel hoe je Vinted en hun klantendienst kan contacteren. 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *