fbpx

Hoe werkt Badoo?

Hoe werkt Badoo en het concept achter deze datingsite precies? Deze pagina legt uit aan de hand van foto’s wat je zoal kan doen met een profiel.

Stap 1

Nadat je een profiel hebt aangemaakt op Badoo, kan je inloggen in je profiel. Daar zie je 3 menu items: Leden in de buurt, kennismakingsspel en Berichten.

Stap 2

Onder ‘Leden in de buurt’ kan je op zoek gaan naar een geschikte partner op basis van woonplaats, leeftijd en geslacht.

Stap 3

In het ‘kennismakingsspel’ worden er je verschillende partners voorgesteld met de vraag of je hen wil leren kennen. Als je ‘ja’ antwoordt, krijgt de andere persoon melding dat je hem/haar leuk vindt.

Stap 4

Via ‘Berichten’ kan je per dag met een gratis account een beperkt aantal berichten via de chat sturen naar andere leden.

Stap 5

Door tot slot je eigen profiel goed in te vullen met interesses en een foto toe te voegen.

Wil je een goede review nalezen over Badoo, dan vind je deze hier: Badoo review.

hoe werkt badoo 1 hoe werkt badoo 2 hoe werkt badoo 3 hoe werkt badoo 4 hoe werkt badoo 5

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

3 gedachten over “Hoe werkt Badoo?”

 1. Beste Johan,

  Super is dat dat wij met vragen bij u terecht kunnen! Maar laatste bericht dat ik lees is van 2015, dus ik hoop dat deze site nog bestaat…..

  Je hebt heel duidelijk uitgelegd hoe je profiel te verwijderen bij Badoo, maar alsi k op mijn naam klik , krijg ik geen “instellingen”, enkel “afmelden……

  En ik word gek van de berichten om de haverklap. Ik wil niet per se mijn profiel verwijderen, maar ik wil geen berichten meer op mijn gsm, telkens er iemand iets doet metmijn profiel, want dat slorpt mijn internetgeheugen op en ik heb er niet veel. bovendien is het erg lastig , alsof ik een sms ontvang en die zijn meestal wel belangrijk.

  Ik hoop dat je me kan helpen.

  mvg Griet

  1. Hey Griet, dat je berichten ontvangt op je gsm, bedoel je hiermee dan effectief sms-berichten of zijn het meldingen? Want als het meldingen zijn dan kan je deze op je foon makkelijk uitzetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *