hoedoen.be

Legt stap voor stap uit hoe je dat doet

Hoe contact met de Badoo klantenservice?

Hoe stuur ik een bericht naar de Badoo klantenservice van Badoo? Deze pagina toont simpel hoe je contact maakt met hen, er immers maar 1 stap te volgen:

Stap 1: Ga naar https://badoo.com/feedback. Daar zie je een contactformulier waarmee je de klantenservice kan contacteren. Selecteer gewoon een onderwerp en vul je naam, e-mailadres en bericht in. Nadien mag je per e-mail een antwoord terug verwachten van Badoo.

Badoo contact klantenservice 1

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Twitter, Linkedin en Google+

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

7 reacties

 • Veeckman w zegt:

  Ik kan niet meer met mijn iPad op badoo wegen update

 • Sill zegt:

  Hallo, ik wilde mij weer verifiƫren maar nu vraagt ie steeds om mn telefoonnummer. En die voer ik netjes is, maar er wordt gevraagd om een geldig nummer. Nou ik heb maar 1 nummer. Nu heb ik het aantal pogingen overschreden en nu kan ik niks meer.
  Terwijl ik wel al reacties krijg op mijn profiel.
  Hoe moet ik nu verder??

  • Nick Van Ranst zegt:

   Hallo, best even contact opnemen met Badoo zelf want wij hebben niets met Badoo te maken en kunnen je niet verder helpen. Hoe je Badoo moet contacteren kan je hierboven nalezen.

 • Beste , ik ben al lange tijd aan het chatten, heb hem toen eventjes niet gehoord, ik bleef maar berichten sturen en dacht dat hij geen interesse meer had. Toen bleef ik van deze persoon maar berichten krijgen van ik hoor je niet meer is er iets verkeerd, het klikte goed tussen ons dus zou graag hebben dat die probleem opgelost geraakt. mvg Nancy

  • Nick Van Ranst zegt:

   Dag Nancy, hiervoor moet je Badoo zelf contacteren. Wij hebben immers niets te maken met Badoo en kunnen je dus niet verder helpen. Hoe je Badoo het best contacteert, kan je hierboven lezen. Succes!

 • Slechte verbinding met de site Badoo, als je berichten of profielen aanklikt
  duurt het heel lang voor dat je contact hebt.

 • Anton zegt:

  Goede dag kan iemand mijn zeg hoe
  Het gewoon kan op zeggen mijn heel account want nix werkt om dat te doen

Laat een reactie na