fbpx

Hoe 2dehands contacteren?

2dehands.be is één van de grootste zoekertjes-sites van België. Het werd opgericht in 1999 en maakt sinds 2013 deel uit van eBay. Het hoofdkantoor zit daardoor ook niet langer meer in België maar in Amsterdam (zie onderaan dit artikel voor het adres).

Wil je zelf een zoekertje plaatsen maar weet je niet hoe? Of zou je graag weten of de koper wel te betrouwen is? Dan is het handig om de klantendienst van de 2dehands te kunnen contacteren. Heb je graag snel antwoord, dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

2dehands telefoonnummer

+31 20 462 25 00

Zoals je kan zien is dit het (Nederlands) telefoonnummer van Markplaats, de hoofdzetel van 2dehands. Je kan dit altijd proberen te draaien als je vragen hebt.

Alternatieven zijn het contactformulier invullen (zie hieronder) of een bericht versturen via de Facebook-chat. Je kan de Facebook pagina hier terugvinden: https://www.facebook.com/2dehands.

2dehands email-adres

Een rechtstreeks mailadres hebben we niet kunnen terugvinden. Wel maken ze gebruik van een contactformulier op hun website. Dat vind je op volgende link terug: https://help.2dehands.be/HelpContact?bctitle=Contact.

2dehands klantendienst post adres

Per post kan je de hoofdzetel van 2dehands.be bereiken op volgend adres.

  • Marktplaats BV
  • Wibautstraat 224
  • 1097 DN Amsterdam
  • Nederland

Bron: 2dehands.be


Tip: tot 70% korting!

Op zoek naar interessante koopjes en kortingen op kleding maar wil je liever niet 2dehands kopen? Dan raden we je aan om te surfen naar Zalando Lounge en Veepee (de vroegere Vente Exclusive). Beide webshops geven tot wel 70% kortingen op bekende merken. Dus zeker de moeite om eens te gaan kijken! Je vindt beide website hier: www.veepee.be en www.zalando-lounge.be.


The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *