fbpx

Hoe kan je betalen bij Albelli?

Zou je graag een fotoboek willen maken van je fantastische vakantie in Griekenland via Albelli? Maar wil je graag de betaalmogelijkheden weten? Geen probleem, we hebben ze hieronder opgelijst.

Via hun website kwamen we ook nog te weten dat van zodra de betaling bij hun ontvangen is, de levertijd pas ingaat. Niet onbelangrijk als je zou betalen via overschrijving aangezien dit doorgaans enkele dagen duurt vooraleer het bij Albelli is ontvangen. De andere betaalmogelijkheden zorgen voor een directe ontvangst en start meteen erna de levertijd.

Online via Sofort

Dit betekent online bankieren via je eigen vertrouwde bank. In alle veiligheid met andere woorden.

Credit card

VISA, MasterCard of American Express zijn mogelijk.

PayPal

Heb je een PayPal account? Dan moet je er gewoon voor zorgen dat er op dat account voldoende geld staat om via deze weg te betalen bij Albelli.

Via overschrijving

De klassieke overschrijving is ook mogelijk. Maar zoals gezegd moet je hier dan wel rekening houden met 3 tot 4 bankdagen vooraleer het geld bij Albelli zal zijn. Dit vertraagt dus ook de leveringstijd.

Bron: albelli.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *