fbpx

Hoe Gamma folder downloaden?

De Gamma folder staat telkens vol nieuwe en voordelige acties. Ben je op zoek naar promoties en wil je graag als eerste op de hoogte zijn? Dan kan je je steeds aanmelden voor de Gamma folder te ontvangen per mail.

We tonen hieronder waar je de actuele folder op de website kan terugvinden Ă©n hoe je aan te melden voor het ontvangen van de deze folder.

Gamma folder bekijken

Ga naar de website www.gamma.be of gebruik hiervoor onderstaande button:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Klik vervolgens op “PROMO” in de menubalk.

Je ziet nu aan de linkerkant een afbeelding van de folder. Als je hierop klikt dan opent de folder zich.

Gamma folder downloaden

Door te klikken op “BEKIJK DE FOLDER” opent de folder zich in je internetbrowser. Je hebt deze dus nog niet gedownload. Hiervoor moet je klikken op het PDF-icoontje links onderaan.

De folder opent zich (opnieuw) in je browser maar deze keer als een pdf-document in een nieuw venster. Altijd iets handiger lijkt ons.

Aanmelden voor Gamma folder

Je kan ook de folder als eerste per email ontvangen. Ga terug naar de website en klik opnieuw op “PROMO” in de menubalk.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Scroll nu helemaal naar beneden op deze pagina en vul je e-mailadres in.

Gamma vraagt nog even een bevestiging dat je wel zeker wilt aanmelden voor de nieuwsbrief en folder. Klik op “JE M’INSCRIS”. Dat is Frans voor “IK MELD ME AAN”. Blijkbaar zijn ze de tekst van deze button bij Gamma vergeten vertalen 😉

Bron: gamma.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *