fbpx

Hoe CM hoofdzetel contacteren? Adres & telefoon

De Christelijke mutualiteit is in België een belangrijke werkgever die meer dan 1.000 werknemers onderbrengt in zijn hoofdzetel.

Ben je zelf op zoek naar gegevens van het hoofdkantoor van Christelijke Mutualiteit Belgium? Bijvoorbeeld om er een meeting of evenement bij te wonen of om er te gaan solliciteren? Dan geven wij je hieronder de gegevens mee van de CM hoofdzetel:

1. Telefoonnummer hoofdkantoor

 • Telefoonnummer binnen België: 02 246 41 11
 • Vanuit het buitenland: +32 2 246 41 11

2. Adres CM hoofdzetel

Het hoofdkantoor en tevens maatschappelijke zetel van de Christelijke Mutualiteit bevindt zich op onderstaand officieel bezoekadres:

Christelijke Mutualiteit
(Gebouw Aeropolis)
Haachtsesteenweg 579
1030 Schaarbeek / Brussel

Wil je een brief sturen naar de CM? Let er dan op dat het postadres een ander adres is: Christelijke Mutualiteit, Postbus 40, 1031 Brussel

Bron: cm.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

6 gedachten over “Hoe CM hoofdzetel contacteren? Adres & telefoon”

 1. Ik had graag naar de hoofdzetel een mail gestuurd maar kan die precies niet vinden? Kan men ook een mail schrijven naar het hoofdkantoor?
  Mvg
  Sandra

 2. Ik had ook graag naar de hoofdzetel een mail gestuurd maar kan die precies niet vinden?
  Wat is uw mailadres?
  Mvg
  Daniël

 3. Ik ben al een half uur aan het bellen. Ik krijg telkens een bandje : al onze medewerkers zijn in gesprek, probeer het later opnieuw ??? Trekt op geen z…

 4. Vandenperre Theo

  Kan ongeval in Spanje, operatie in België!revalidatie in Spanje bij Guttmann Barcelona specialist in deze branche, is er tussen komst van cm? Zelfde prijzen als België

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *