Hoe Belfius hoofdzetel contacteren? Adres & telefoon

Belfius is in België een belangrijke werkgever die maar liefst zo’n 7.000 werknemers.

Ben je zelf op zoek naar gegevens van het hoofdkantoor van Belfius Belgium? Bijvoorbeeld om er een meeting of evenement bij te wonen of om er te gaan solliciteren? Dan geven wij je hieronder de gegevens mee van de hoofdzetel:

1. Telefoonnummer hoofdkantoor

  • Telefoonnummer binnen België: 02/222.11.11
  • Vanuit het buitenland: +32 2 222.11.11

2. Adres Belfius hoofdzetel

Het hoofdkantoor en tevens maatschappelijke zetel van Belfius Bank bevindt zich op onderstaand officieel adres:

Belfius Bank
Karel Rogierplein 11
1210 Brussel
België

De andere ingang van het gebouw ligt aan Vooruitgangstraat 42 te 1210 Brussel, dus u kan er ook voor kiezen dit adres in te stellen op uw GPS.

Bron: Belfius.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

2 reacties

  • Valentina schreef:

    Mijn bank kaart doe niet

  • Ahmet Guldas schreef:

    Probleem met de Belfius app, al weken en maanden. Ik heb jullie meermaals gebeld, maar kan jullie helaas niet bereiken. De app opent niet bij wifi verbinding en ook niet met mobiele internet verbinding. We hebben enkele maanden geleden vernomen dat dit een veelvoorkomend probleem is de laatste tijd en dat jullie bezig zijn met het zoeken naar een oplossing. Echter duurt dit nogal lang. Graag een overleg (telefonisch, via mails of fysieke bijeenkomst in één van jullie kantoren…) met mogelijke oplossing. Alvast bedankt voor jullie inspanning en hulp.

Leave a Comment