fbpx

Hoe Collishop klantendienst contacteren?

Collishop is beter bekend als de webshop van Colruyt. Je vindt er alle merken terug aan scherpe prijzen. Je kan je bestelling laten leveren aan huis of je kan het in je favoriete Colruyt-winkel afhalen. Zeer makkelijk dat laatste, en dan spreek ik uit eigen ervaring 😉

Heb je een vraag over een product op de webshop? Of is er een probleem met de geleverde producten? Dan is het handig dat je de klantenservice van Collishop kan contacteren. Heb je graag snel antwoord, dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

1. Via telefoon

Bel naar  02 363 50 60

De klantendienst van Collsihop is bereikbaar van maandag tot zondag van 8u tot 22u.

2. Via e-mail

Een rechtstreeks mailadres hebben we niet meteen teruggevonden. Maar je kan wel op de website een formulier invullen met je vraag/klacht/opmerking. Je vindt het hier terug.

OPEN HIER DE WEBSITE >

3. Per post

Zoals eerder aangegeven is Collishop een onderdeel van Colruyt. Je kan je steeds richten tot volgend adres als je graag een brief wilt versturen.

  • Etn. Fr. Colruyt nv
  • Edingensesteenweg 196
  • 1500 Halle

Natuurlijk zijn telefoon en mail de snelste manieren om de klantendienst van Collishop te bereiken.

Bron: collishop.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

1 gedachte over “Hoe Collishop klantendienst contacteren?”

  1. Willy Van waes

    Deze middag Jumbo mosselen gegeten van Colruyt , wat een fiasco , vraag mij af of er in de supers nog wel mosselen inzitten. Daar maakt ge zeker geen reclame mee Colruyt zijnde. Nooit meer mosselen van Colruyt!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *