Hoe Bongo klantendienst contacteren?

Heb je voor je verjaardag of met kerst ook een Bongobon cadeau gekregen? Dan kan het goed zijn dat je hierover vragen hebt. Hoe de Bongo gebruiken? Hoe lang is mijn bon geldig? Hoe kan ik deze omruilen? Als je met deze of andere vragen zit, dan is het altijd handig om snel en direct de klantenservice van Bongo te kunnen bereiken. We sommen hieronder de mogelijkheden voor je op.

Wist je trouwens dat de Bongobon (ook wel belevenisbon genoemd) werd in 2000 opgericht door 2 Antwerpenaren?

Bongo telefoonnummer

03 202 16 60

Dit is het telefoonnummer van de Bongoshop in Antwerpen. Als je graag een verkooppunt bij jou in de buurt opbelt dan kijk je best even op de website welke Bongo-shop dit is.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bongobon email-adres

Een direct mailadres van Bongo hebben we niet meteen kunnen terugvinden. Een alternatieve manier is om een bericht te sturen via de Facebook-pagina van Bongo. Daar staat dat er doorgaans binnen 1 dag wordt gereageerd. De Facebookpagina vind je hier: https://www.facebook.com/bongobelgium/.

Bongo adres – verkooppunten

Bongobons kan je bijna in elke supermarkt of boekenhandel terugvinden. Er zijn ook Bongo-verkooppunten. Daar gaan ze je beter kunnen verder helpen met je vragen.

Een overzicht van de verkooppunten is terug te vinden op de website.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: bongo.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

4 reacties

 • Robert Meert schreef:

  Naar Baroque in Bornem geweest met bongobon Ontbijt met bubbels, wij hebben geen bubbels gekregen alleen maar fruitsap en het ontbijt was ook niets bijzonder

 • Mawarti Mawarti schreef:

  Geachte

  Wij hebben De bongo verlengen tot juni 2020 door corona wij kunnen niet genieten .
  Dus ons vragen er is nog geldig ons bongo? of kunnen wij inruilen?

  mvr
  Mevr Decraene

 • Lena Bouchet schreef:

  Ik ben speciaal naar Hasselt gefietst om mijn bongobonnen te ruilen. Helaas om 16 uur gesloten8

Leave a Comment