Hoe contact opnemen met Pidpa klantendienst?

Als je aan (drink)water denkt, dan denk je meteen aan Pidpa. Meterstanden doorgeven bij een verhuis, aanvragen nieuwe rioolaansluiting,… Allemaal zaken die met Pidpa moeten geregeld worden. Heb je hierover vragen dan neem je best contact op met de Pidpa klantendienst via onderstaande manieren:

Pidpa telefoonnummer

0800 90 300

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 8 tot 17 uur. Maar voor dringende tussenkomsten zelfs 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Bel je vanuit het buitenland dan moet je volgend telefoonnummer draaien: 0032 3 216 88 88.

Pidpa email-adres

Het algemeen email adres info@pidpa.be wordt blijkbaar enkel gebruikt voor de leveranciers van Pidpa. Heb je als particulier een vraag of opmerking dan gebruikt je best het contactformulier op de website. Dat vind je hier: https://www.pidpa.be/online-diensten/vragen-online-diensten.

Klachten en meldingen doe je dan weer best via een ander formulier op de website: https://www.pidpa.be/online-diensten/klachten-en-meldingen-online-diensten.

Pidpa adres

Je kan ook elke werkdag langskomen van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur in ons kantoor te Antwerpen:

  • Desguinlei 246
  • 2018 Antwerpen

Bron: pidpa.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Leave a Comment