fbpx

Hoe Corendon klantendienst contacteren?

Corendon Vliegvakanties is een allround touroperator en biedt vanuit Brussel en Maastricht vele bestemmingen aan. Turkije, Bulgarije, Griekenland, Italië Spanje, Egypte, Tunesië,… het zijn maar enkele van de vele landen waar je naartoe kan gaan met Corendon.

Hoe contacteer ik de Corendon klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Corendon dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Corendon wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail nog steeds de snelste manieren om met hen in contact te komen.

1. Via telefoon

Bel 02 722 94 94 

Dat is het telefoonnummer van de klantendienst. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tem vrijdag van 9 uur tot 19 uur en op zaterdag van 10 uur tot 18 uur.

2. Via e-mail

Je kan de klantenservice mailen op info@corendon.be.

3. Veelgestelde vragen

Ga naar de website van Corendon en klik bovenaan verder op “Veelgestelde vragen”. Je vindt misschien al meteen een antwoord terug op je vraag.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Met dank aan: corendon.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *