fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Electro Depot?

Wil je graag met eco-cheques betalen bij de volgende aankoop van een elektrisch toestel bij Electro Depot? Dan hebben we goed nieuws want dit is mogelijk! Bovendien hebben de Electro Depot winkels een ruim aanbod aan producten die je met je ecocheques kan kopen. Ongetwijfeld zit het product dat je wilt aanschaffen hier wel ergens tussen.

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Electro Depot winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren.

Er zijn twee manieren om met ecocheques te betalen bij Electo Depot:

 1. controleer de beschikbaarheid van het product op de webshop, ga naar de winkel waar het product nog is en betaal ter plaatse betalen met je cheques.
 2. Bestel je product online via de webhop en selecteer vervolgens afhaling via de “CLICK & DRIVE” op de parking van de winkels. Bij de afhaling kan je de eco cheques verzilveren onder de vorm van terugbetaling op uw betaalkaart. Je koopt en betaalt het product met andere woorden al tijdens het bestellen op de webshop en je krijgt het nadien terugbetaald bij afgifte van je ecocheques bij de afhaling.

Welke producten kan je aankopen met je ecocheques?

 • Toestellen met een ‘oud’ A+ energielabel (= label zonder QR code)
 • Toestellen met een nieuw energielabel (= vanaf maart 2021)
  • Wasmachines en Was-droog combitoestellen vanaf klasse A 
  • Vaatwassers vanaf klasse C 
  • Koeltoestellen voor huishoudelijk gebruik (koelkasten, diepvriezers en toestellen voor opslag van wijn) vanaf klasse D 
  • TV-toestellen en elektronische schermen vanaf klasse E 
 • Refurbished toestellen (want die worden niet als nieuw beschouwd)
 • Alle toestellen die op hernieuwbare energie werken of die hernieuwbare energie opwekken
 • Diverse andere producten zoals: oplaadbare batterijen en hun opladers. toestellen van Sodastream & Brita (of gelijkaardige toestellen), alle producten die worden aangekocht met als doel het besparen van water of energie.

Ga hier naar de webshop van Electro Depot.

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Heb je bij Electro Depot toch niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

BEKIJK HET OVERZICHT >

Bron: electrodepot.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *