fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Makro?

Wil je graag met ecocheques betalen bij de Makro winkel in je buurt? Dan kan dat zeker! Makro heeft een groot aanbod aan producten die je met de eco-cheques kan kopen. Deze producten staan zowel in de winkel als op de webshop aangeduid met een speciaal eco-logo waarop staat “betaal dit met eco-cheques”. Vergissen is dus niet mogelijk met deze handigheid.

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Makro winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren. Volgende cheques worden aanvaard: Sodexo, Edenred en Monizze.

Ook in de webshop?

Opgelet, ga je iets bestellen in de webshop dan kan je daar (voorlopig) NIET betalen met ecocheques. Dit kan dus enkel nog maar in de winkels zelf.

Welke producten?

Alle producten (en dat zijn er heel veel!) die je met je eco cheques kan aankopen zijn voorzien van het eco-logo. Je kan je dus niet missen in de winkel welke producten wel en welke niet. Ook op de webshop staan deze producten goed aangeduid.

Bekijk op de website alvast het volledige overzicht van producten die je met je ecocheques kan aanschaffen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Heb je bij Makro niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: makro.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *