fbpx

Hoe Postnl klantendienst contacteren via telefoon (België) ?

Postnl België is de Belgische tak van het moederbedrijf uit Nederland. Het versturen van pakjes gaat vaak gepaard met vragen: waar is mijn pakje, hoeveel kost het versturen van pakjes, wat zijn de maximum afmetingen van een pakjes enzovoort.

Heb je graag snel antwoord, dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

Postnl telefoonnummer

+32 (0) 3 760 0519

De klantendienst is bereikbaar van maandag tem vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. In het weekend kan je dus niemand te pakken krijgen!

Postnl email-adres

Een rechtstreeks mailadres van Postnl klantenservice hebben we niet kunnen terugvinden. Wel kan je het contactformulier invullen op hun website. Het invulformulier vind je hier: https://www.postnl.be/contact/contact-extra-at-home/

Postnl Facebook chat

Naast mail en tefeloon kan je Postnl ook makkelijk bereiken via hun Facebookpagina. De chatfunctie laat ons weten dat ze doorgaans binnen 1 dag antwoorden. Zeker het proberen waard dus! Je vindt de Facebookpagina hier: https://www.facebook.com/PostNLBelgie.

Bron: postnl.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *